1 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ

1 Σεπτεμβρίου σήμερα..
Καλό μήνα εύχομαι σε όλους και με το καλό να υποδεχτούμε το Φθινόπωρο,αν και δεν νομίζω να ήμαστε ακόμη έτοιμοι για αυτό ..
Πήγαμε ευτυχώς τις διακοπές μας και γυρίσαμε φέροντας μαζί μας τον ήλιο ,βότσαλα κοχύλια και πολύ πολύ άμμο .Ο γυρισμός έχει μια γλυκόπικρη γεύση για μένα ..Από την μια είσαι χαρούμενος που γυρνάς στο σπίτι σου που σου έχει λείψει τόσο ,και από την άλλη σκέφτεσαι όλα τα δύσκολα που έχεις αφήσει πίσω και σε περιμένουν εκεί ...αποφάσεις που πρέπει να σταθείς δυνατός και να πάρεις ..αλλά δεν γίνεται αλλιώς δυστυχώς ..Κάθε εμπόδιο όμως για καλό λένε και εγώ θέλω τόσο πολύ να το ¨κρατήσω¨αυτό ...Λοιπόν -λοιπόν σαν πολύ να το βαρίναμε και δεν το θέλω αυτό ...θέλω να σας πω πως τα κοριτσάκια μου όπως όλα τα παιδάκια πιστεύω καταχάρηκαν με την θάλασσα και μαζί τους και εγώ ..κολυμπίσαμε  κάναμε πολλές βουτιές παίξαμε φτιάξαμε πολλά πολλά κάστρα στην άμμο και γνωρίσαμε πολλά παιδάκια ...Κρατάμε λοιπόν όλα αυτά στο μυαλό μας και στην καρδιά μας για να μας συντροφευούν το χειμώνα και να ευχηθώ να ήμαστε όλοι καλά και να μπορέσουμε και του χρόνου να βρεθούμε σε όμορφες παραλίες σαν και αυτές  ...
  
Με αυτές τις εικόνες σας αφήνω λοιπόν ....
ΥΓ.θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Ιωάννα μου που σήμερα αγωνίζεται στην κωπηλασία στην όμορφη Κεφαλλονιά .ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΌΜΟΡΦΗ ΜΟΥ...

13 σχόλια:

Angelique είπε...

Καλό μήνα Έυη μου.
Και εγώ θέλω να πιστεύω πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά.
Φιλια.

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

καλό μήνα Εύη
ας κρατήσουμε τα όμορφα και τα θετικά των καλοκαιρινών διακοπών μας

είδα Κεφαλονιά και χάρηκα
η δεύτερη μου καταγωγή είναι η Κεφαλονιά
την αγαπώ και μου αρέσει ο συνδυασμός πράσινο,βουνό,θάλασσα

ΕΥΗ είπε...

Αγγελική μου καλό μας μήνα ,έχεις τόσο δίκαιο η αισιοδοξία είναι ο μόνος δρόμος ..φιλιά πολλά..

ΕΥΗ είπε...

Δελφινάκι μου ,του χρόνου σχεδιάζω να πάω Κεφαλονία .Έχω ακούσει πολύ όμορφα πράγματα από ανθρώπους που την έχουν επισκευτεί .και ήταν και γούρικη για την Ιωάννα μας ,πήρε πολύ καλή θέση σους αγώνες..

Unknown είπε...

Χαίρομαι πολύ που περάσατε τόσο υπέροχα στις διακοπές σας!Και οι μικρες πριγκιπερσες σου πρεπει να το καταευχαριστήθηκαν! Λοιπόν, μου χρειάστηκε η "Καλή τύχη" Και έχω να σου πω πως πήρα θέση στο βάθρο της Κεφαλονιάς!

ΕΥΗ είπε...

Iωάννα μου σου εύχομαι πάντα πρωτιές κοριτσάκι μου ,σαν επιβράβευση της σκληρής προσπάθειας που κάνεις

evonita είπε...

Καλό μήνα!!! πολύ όμορφες εικόνες!! καλώς σε βρίσκω! συγνώμη που δεν σε επισκέφθηκα νωρίτερα, αλλά στους followers μου που είσαι δεν είναι συνδεδεμένο το link σου.. αν θέλεις κοίταξε το γιατί κι άλλοι μπορεί να μη σε βρίσκουν! φιλάκια πολλά!!! και καλή επιτυχία και από δω στο giveaway! :)

ΕΥΗ είπε...

Εύη μου συνονόματη ,καλό μήνα να έχουμε και καλώς σε υποδέχομαι στο δικό μου σπιτάκι.Το πρόβλημα που μου επισήμανες δεν το είχα εντοπίσει ,το διόρθωσα όμως αν και μου πήρε πολύ ώρα ..σε ευχαριστώ για τις ευχές σου..φιλιά πολλά..

Εφη Αδαμιδου Πασοπούλου είπε...

Ευη καλησπέρα!!!Καλως ηρθες από τις διακοπές και ευχομαι να 'εχεις καλό Φινόπωρο!!!Δεν ξέρω αν πήρες το μήνυμά μου όπου σου έστειλα και ενα διαδικτυακό δωράκι ,την Α,Παρασκευή
ζωγραφισμένη σε πέτρα(δεν γνωρίζω από αγιογραφία,μία προσπάθεια έκανα) αν θέλεις μου απαντας.... Καλό σου βράδυ!!!

Eustathia είπε...

Γεια σου κορίτσι!!! Το blog σου μυρίζει καλοκαίρι!!!! Πολύ χαριτωμένες οι φωτογραφίες με τις κορούλες σου!!!! Ευχομαι καλη αρχη στις χειμερινες σας δραστηριοτητες!!!Φιλιά!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΘΑΛΑΣΣΙΝΕΣ
ΕΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΜΟΥ,ΣΟΥ ΕΧΩ ΒΡΑΒΕΙΑΚΙΑ

starhomecraft είπε...

Καλως σε βρηκα!Καλο φθινοπωρο!

ΕΥΗ είπε...

Κορίτσια καλό φθονόπωρο να έχουμε με πολλές πολλές δημιουργίες και όμορφα πραγματάκια...