24 Οκτωβρίου 2016

ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....

Είναι κάποια πράγματα που έχουν φτιαχτεί για σένα, είναι κάποιοι άνθρωποι που αισθάνεσαι απόλυτα “δικούς” σου.
Δεν γράφουν κάπου το όνομα σου, αλλά το ξέρεις από τη στιγμή που συναντιούνται οι δρόμοι σας πως ανήκετε ο ένας στον άλλον.
Ίσως να σου βγάζουν τον κτητικό σου εαυτό, ίσως να αντιδράς εγωιστικά γιατί φοβάσαι να μην τους χάσεις, να μην στους κλέψει μέσα από τα χέρια κάποιος άλλος.
Χαλάρωσε… Αν είναι για σένα και εάν εσύ με τη σειρά σου είσαι σωστός, τότε τίποτα δεν θα χάσεις. Τίποτα δεν θα χαθεί.
Είναι οι όμορφες ιστορίες ζωής που δεν πρέπει να πιέζεις… Και δεν πρέπει καθόλου να οδηγείς τις καταστάσεις εκεί που θες. Σεβάσου τον άλλο. Σεβάσου το χώρο του, σεβάσου το χρόνο του. Σεβάσου τις πληγές του, σεβάσου τα θέλω του. Τους φόβους και τις ανησυχίες του.
Είναι ιστορίες πάθους, έρωτα, είναι ιστορίες που τις ζεις αν είσαι τυχερός έστω μια φορά στη ζωή σου.
Αισθάνεσαι να σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο, δεν μπορείς να αντισταθείς. Σου βγάζουν τον καλό σου εαυτό. Σου δίνουν κίνητρο να δεις τη ζωή με άλλο μάτι.
Σε αγαπάνε και ιδιαίτερα αγαπούν αυτά που εσύ αισθάνεσαι άσχημα επάνω σου. Μια ουλή, ένα σημάδι, τις κακές σου συνήθειες, αυτά που σε τρομάζουν στον ίδιο σου τον εαυτό. Τα βρίσκουν χαριτωμένα και μέσα από αυτούς, βελτιώνεσαι κι εσύ.
Σε αγαπάνε στις μαύρες σου λίγο περισσότερο και στις όμορφες στιγμές σου επίσης.
Σε προκαλούν, σε θυμώνουν, σε φτάνουν στα όρια σου.
Σε ηρεμούν, σε αγκαλιάζουν, σου δείχνουν τα πράγματα από άλλη οπτική.
Σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο.
Οι αντιθέσεις είναι το κοινό σας σημείο γιατί καταβάθος μοιάζετε. Μην τους αφήσεις να φύγουν… Στο χέρι σου είναι. Προσελκύουμε αυτά που στα αλήθεια θέλουμε, αυτά που μας αξίζουν…
ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: